Sürgős időpont-kérés

Van néhány bőrgyógyászati vagy nemi gyógyászati probléma, aminek az orvosi ellátása valóban nem tűr halasztást. Ilyen általában

  • a lázzal társuló bőrkiütés (pl. orbánc, övsömör, stb.)
  • a húgycső váladékozása férfiaknál (gonorrhoea, Chlamydia-fertőzés)
  • a végbélből észlelt váladékozás (általában alhasi görccsel vagy fájdalommal – anális gonorrhoea vagy Chlamydia-fertőzés)
  • a nemi szerven vagy fenéknél észlelt seb(ek) (pl. szifilisz, nemi herpesz).

A sürgősségi időpontkérés opcióját azért hoztuk létre, hogy lehetőségeinkhez mérten a leggyorsabban segítséget nyújtsunk annak, akinek erre valóban szüksége van – természetesen mindenkinek a saját problémája a legsürgősebb, de a mi rendelői kapacitásaink sem végtelenek. Ezért kérem, ne éljen vissza a lehetőséggel és erőforrásainkkal, és kérjen indokolatlanul sürgősségi időpontot az alábbi okok vagy panaszok miatt:

  • általában ha egy panasz vagy tünet hónapok óta fennáll,
  • a nemi szerven érzett irritáció, “érzékenység”, bőrpír,
  • önmagában amiatt, ha nincs szabad rendelői időpontunk, és Ön “csak” gyorsabban akar hozzánk eljutni.

Ha sürgős ellátásunkat orvosi értelemben indokolatlanul veszi igénybe, 20.000 Ft sürgősségi jutalékot számítunk fel vizsgálati díján felül. Orvosilag indokolt esetben a sürgős ellátásnak külön díja nincs!

Mi a teendője, hogyan működik?

Az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségi adatait és panaszát. Beküldést követően elfoglaltságomtól függően egy munkanapon belül igyekszem felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a vizsgálatra. Az űrlap beküldése önmagában nem minősül időpont-foglalásnak, az előjegyzést én fogom elvégezni az egyeztetést követően.

Az Ön által megadott adatokat sehol nem tároljuk, azokat csupán a kapcsolatfelvételhez használjuk!

Dr. Tamási Béla PhD

Rendelőnkben korábban a COVID-19 miatt bevezetett biztonsági intézkedéseinket továbbra is betartjuk!