fbpx

A rendelőből Béta Klinika lesz

Rendelőm az utóbbi időben lassan de folyamatosan bővült: ennek a jegyében csatlakozott hozzánk tavaly ősszel Dr. Mihalik Noémi infektológus és bőrgyógyász szakorvos-jelölt, idén novemberben pedig tovább gyarapodik a csapatunk, hiszen Dr. Diczig Brigitte bőrgyógyász szakorvos is megkezdi munkáját nálunk.

Elérkezettnek láttam ezért az időt ahhoz, hogy a rendelő ne csak rólam szóljon egy személyben, hiszen csapatként dolgozunk, és minden munkatársam azt a szakmai felkészültséget és emberi értékeket képviseli, amit én is. Ezért novembertől a rendelő új neve Béta Klinika intim bőrgyógyászati és nemi gyógyászati magánrendelő lesz. A tamasibeladr.hu honlap továbbra is elérhető marad, de a rendelő a betaklinika.hu oldalra költözik fokozatosan – a technikai átállást igyekszünk zökkenőmentessé tenni az Önök számára. Rendelői e-mail címeink is megváltoznak, a honlapon mindig az élő elérhetőségeket fogják látni, a régi cím(ek)re küldött e-maileket pedig automatikusan átirányítjuk.

Ahogy a névadásból is kitűnik, kiemelten és dedikáltan fogunk foglalkozni az intim területek bőrproblémáival és -betegségeivel, illetve nemi úton terjedő betegségek szűrésével és kezelésével. Meglátásom szerint erre nagy szükség és nagy igény is van, hiszen kevés szakorvos ért ezekhez a meglehetősen speciális szakterületekhez. Természetesen bőrgyógyászok vagyunk, tehát a szakterületünkön belül el tudunk látni majdnem bármilyen bőrbetegséget, mégis, mindenki abban jó, amit sokat csinál – és nekünk mindig is szívügyünk volt a már fent említett két mini-szakterület. Emellett igyekszünk bővíteni sürgősségi időpontjainkat, hiszen erre a nemibeteg-gyógyászatban nagy szükség van.

A rendelő nevén és orvosi csapatán kívül más nem változik, a rendelő helye és a nyújtott egészségügyi szolgáltatás színvonala ugyanaz marad, ahogy az időpontfoglalás módja is – továbbra is tudnak majd orvost választani, vagy az elérhető legkorábbi időpontot lefoglalni, orvostól függetlenül.

Köszönöm, köszönjük eddigi támogatásukat és bizalmukat, és őszintén remélem, hogy erre a jövőben is rászolgálunk majd.

Dr. Tamási Béla PhD